Skip to main content

Honda HR-V

Totalpris

2 399,-

Essen Bil AS

Salg: salg@essenbil.no
Telefon: 69 83 34 80

Kontakt oss

Garanti

Reklamasjonsrett

Finansiering

Kampanje

Vinterkampanje på leasing av Honda HR-V 2018 1,5-B130HK CVT Elegance Navi. Tilbudet er inkludert: mettalic lakk, sommerhjul, vinterhjul, gummimatter foran og bak og bagasjeroms matte med deler. (Kom innom for visning)

* Kun: 2 399,-/ mnd ink mva.
* Leasing 36mnd/ 48000km
* Innskudd kr. 49 900,-ink mva

OM ANNONSERT BIL:

Flott 2018 Honda HR-V 1.5 i-VTEC Elegance Cvt ADAS Navi i Morpho blue Pearl. I denne bilen sitter Honda sin drivstoff gjerrige 1,5 ivtec motor på 130hk. Dette gir bilen et imponerende snittforbruk på 0,54L/10km. Dette er en av de mest drivstoffgjerrige bensin motorene i denne klassen. Bilen kan by på et lavt støynivå og imponerende fleksibilitet. Magic seats gjør at man kan låse baksetene oppe som kino setter,eller legge de helt flatt så man for enormt bagasjerom.(Se bilder og kom innom for visning). Bilen er itilegg utstyrt med Honda sin sikkerhetspakke som heter ADAS.

Denne sikkerhetspakken inneholder: Trafikkskiltgjennkjenning, Aktiv bybrems,varsling front kollisjoner, trafikkskiltgjennkjenning, filholder assistent og Automatisk styring av lys.

Tilbudet er inkludert: mettalic lakk, sommerhjul, vinterhjul, gummimatter foran og bak og bagasjeromsmatte med deler.(Kom innom for visning)

VISNING:
Avtaler, eller sier du ifra at du kommer for å se på bilen gjør vi den klar ren og pen innendørs klar til prøvekjøring for deg

GARANTI:
Essen bil AS tilbyr garanti på de fleste bilene vi leverer fra leveringsdato.
Hvis denne tilbys med garanti står tid og lengde i toppen av annonsen

FINANS:
Essen bil AS tilbyr finansiering fra DNB og Santander opptil 100%

INNBYTTE:
Essen bil AS kan ta biler i innbytte på de fleste bilene vi tilbyr

Forbehold om feil i annonsen