Skip to main content

Honda CR-V

Totalpris

486 900,-

Essen Bil AS

Salg: salg@essenbil.no
Telefon: 69 83 34 80

Kontakt oss

Garanti

Reklamasjonsrett

Finansiering

LAGERKAMPANJE

GJELDER SÅ LANGT LAGERET REKKER

SPAR: 82.900.- Ny 2018 CR-V 4×4 1,6-Diesel 160hk 9-Trins Automat Toppmodell. Vinterhjul og mettalic lakk inkludert.

Beskrivelse

Honda CR-V
Flott topmodell av Honda CR-V med den meget sterke 1,6 i-dtec motoren på 160hk og 9 Automat.Det er ikke uten grunn at Honda CR-V er verdens mest solgte SUV siden 2014.

4WD og Diesel
Honda CR-V har et problemfritt firhjulstrekksystem som kobles inn automatisk ved behov og tilbyr deg fleksibilitet i hverdagen og muligheter for impulsive oppleverser når fristelsene kommer. Motoren er en forbedret utgave av 1,6 Diesel turbo med 120HK som vi har benyttet på forhjulstrekk utgaven. Nå er denne forsterket og forbedret og yter 160HK med 350Nm ved hjelp av 2 turboer.Dette gir bilen et perfekt drag over hele registeret og et forbruk som setter mange andre motorprodusenter i skyggen.

Forbruk fra 0,47 L/1mil og opp mot 0,55 L/1mil. Trekkvillig ved henger med brems opp til 2.000kg på manuell og 1500kg på automat.Bilen er fullspeket med alt utstyret som er tilgjengelig fra fabrikk med blant annet: Skinn interiør,Panoramaglasstak,Memory seter,Navigasjon,Dab+,elektrisk bakluke,adaptiv criuse controll,lane keep assist osv.(se utstyrsliste)

NYHET HONDA CONNECT
Hold deg oppdatert med Honda sitt nye CONNECT infomrasjon og underholdnings system.

CONNECT drives av et adroide opperativsystem som du finner igjen i di fleste smartelefoner/nettbrett og du kjenner deg raskt igjen med funksjoner som:knip,flytt og stryk.

Systemet leverer funksjoner som: FM/AM/DAB/Appintegrering/Internettsurfing/Telefon/kalender/kalkulator og en hel del mer på 7″.

GARANTI:
Essen bil AS tilbyr garanti på de fleste bilene vi leverer fra leveringsdato.

Hvis denne tilbys med garanti står tid og lengde i toppen av annonsen

FINANS:
Essen bil AS tilbyr finansiering fra DNB og Santander opptil 100%

INNBYTTE:
Essen bil AS kan ta biler i innbytte på de fleste bilene vi tilbyr

Forbehold om feil i annonsen